Через стабілізаційні та аварійні вимкнення світла та спеки, криворіжцям треба бути уважними при купівлі м'яса. Враховуйте, що не всі торгівельні мережі, при вимкненні електроенергії, підключають холодильники. до альтернативних мереж живлення. Саме тому варто звертати увагу на свіжість продукту, щоб придбане м'ясо не довелось викидувати.
Наш кореспондент навідався до ринків та магазинів Кривого Рогу, щоб дізнатись актуальні ціни на м'ясну продукцію.
Ринок
На ринку Соцміста м'ясо свинини з невеликою кісткою коштує від 150 гривень за кілограм, а от без кістки - від 170 гривень. У порівнянні з травнем, ціни на свинину не змінились.
Рік тому шматок свинини без кістки коштувала 150 гривень за кілограм, тобто ціни залишились на рівні минулорічних.
А от ціни на сало зросли. Найдешевше тонке сало продають від 50 гривень, хоча у квітні вона коштувало 50. Найдорожче сало продають по 200 гривень за кілограм, що на 20 гривень дорожче за ціни травня.
Ціни на яловичину без кістки залишилась без змін. На ринку її продають від 250 до 270 гривень за кілограм. А от з невеликою кістку яловичину можна придбати від 180 гривень за кілограм. Рік тому яловичина на цьому ж ринку коштувала 200 гривень за кілограм.