• Головна
  • Скільки коштує яловичина, свинина і курятина у Кривому Розі, - ФОТО
10:50, 13 вересня

Скільки коштує яловичина, свинина і курятина у Кривому Розі, - ФОТО

Скільки коштує яловичина, свинина і курятина у Кривому Розі, - ФОТО

Упродовж двох тижнів, які минули з часу моніторингу цін на м'ясо, його вартість на у Кривому Розі суттєво не змінилася. 

В цьому переконався наш кореспондент, побувавши 12 вересня на ринку, у супермаркеті та у спеціалізованому магазині.

Ціни на ринку

На Центральному ринку на вулиці Соборності (колишнє Соцмісто)

Свинина коштує (ціни за 1 кг):

лопатка 120 - 140 гривень,

ошийок 180 - 200 гривень,

філе ошийка - 200 гривень,

биток 130 гривень (було 150 - 160),

ребро - 140 - 150 гривень,

задня частина - 140 - 150 гривень,

нога - 40 гривень (з ратичкою), 45 гривень (без ратички) (була 35 гривень).

Покупців на Центральному ринку на Соцмісті у четвер було мало. Тому реалізатори погоджувались поступитися ціною.

Сало (ціна за 1 кг): 

від 25 до 150 гривень (в залежності від товщини та способу обробки),

сало з прорізом - 150 гривень,

сало зі спинки - 130 гривень.

Яловичина (ціни за 1 кг):

вирізка - 260 гривень,

лопатка, ошийок - 200 гривень,

задня частина, биток, м'яка частина - 260 гривень,

ребра, грудина - 140 - 150 гривень,

гомілка - 80 - 85 гривень.

Курятина (ціни за 1 кг) на Центарльному ринику (Центрально-Міський район):

куряча грудка - 129,00 гривень,

гомілка - 93,95 гривень,

крило -  99, 95 гривень

курка охолоджена  - 99,95 гривень.

Ціни у супермаркеті

Свинина (ціни за 1 кг):

окіст без кістки - 169,90 гривень,

ошийок без кістки - 269,90 гривень,

лопатка без кістки - 144,00 гривень (акційна ціна);

почеревина без кістки - 164,90 гривень.

ребра - 150,00 гривень

корейка -  199,90 гривень,

грудинка - 169,00 гривень.

Телятина (ціни за 1 кг):

грудинка - 159,90 гривень,

ошийок - 349,00 гривень,

лопатка - 299,00 гривень,

філейка з лопатки - 364,00 гривень,

задня частина - 319,00 гривень,

теляча гомілка - 159,00 гривень.

Курятина (ціни за 1 кг):

стегно - 99,90 гривень (акційна ціна),

грудка - 123,00 гривень,

четвертина - 71,50 гривень,

гомілка - 77,90 гривень.

Ціни у спеціалізованому магазині

Свинина (ціни за 1 кг):

задня частина -  159,90 гривень,

челогач -  189,00 гривень,

лопатка - 149,90 гривень,

ошийок - 229,90 гривень,

биток  - 199,90 гривень;

ребро - 164,90 гривень.

Яловичина (ціни за 1 кг):

задня частина - 319,00 гривень,

биток - 329,00 гривень,

грудна частина -  179,00 гривень,

гуляш - 279,00 гривень,

ребро - 159,00 гривень.

Курятина (ціни за 1 кг):

філе -  166,90 гривень,

стегно - 129,90 гривень.

гомілка - 84,90 гривень.

Окрім цього, у спеціалізованому магазині є м'ясо кроля, баранина, індик, качка.

Для порівняння ціни 23 серпня можна побачити ТУТ.

Стежте за новинами в Telegram

Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook

Читайте нас на Google News

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#кривийРіг #новини #0564ua #м'ясо #ціни
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...