Скільки коштує яловичина, свинина і курятина у Кривому Розі, - ФОТО
Упродовж двох тижнів, які минули з часу моніторингу цін на м'ясо, його вартість на у Кривому Розі суттєво не змінилася.
В цьому переконався наш кореспондент, побувавши 12 вересня на ринку, у супермаркеті та у спеціалізованому магазині.
Ціни на ринку
На Центральному ринку на вулиці Соборності (колишнє Соцмісто)
Свинина коштує (ціни за 1 кг):
лопатка 120 - 140 гривень,
ошийок 180 - 200 гривень,
філе ошийка - 200 гривень,
биток 130 гривень (було 150 - 160),
ребро - 140 - 150 гривень,
задня частина - 140 - 150 гривень,
нога - 40 гривень (з ратичкою), 45 гривень (без ратички) (була 35 гривень).
Покупців на Центральному ринку на Соцмісті у четвер було мало. Тому реалізатори погоджувались поступитися ціною.
Сало (ціна за 1 кг):
від 25 до 150 гривень (в залежності від товщини та способу обробки),
сало з прорізом - 150 гривень,
сало зі спинки - 130 гривень.
Яловичина (ціни за 1 кг):
вирізка - 260 гривень,
лопатка, ошийок - 200 гривень,
задня частина, биток, м'яка частина - 260 гривень,
ребра, грудина - 140 - 150 гривень,
гомілка - 80 - 85 гривень.
Курятина (ціни за 1 кг) на Центарльному ринику (Центрально-Міський район):
куряча грудка - 129,00 гривень,
гомілка - 93,95 гривень,
крило - 99, 95 гривень
курка охолоджена - 99,95 гривень.
Ціни у супермаркеті
Свинина (ціни за 1 кг):
окіст без кістки - 169,90 гривень,
ошийок без кістки - 269,90 гривень,
лопатка без кістки - 144,00 гривень (акційна ціна);
почеревина без кістки - 164,90 гривень.
ребра - 150,00 гривень
корейка - 199,90 гривень,
грудинка - 169,00 гривень.
Телятина (ціни за 1 кг):
грудинка - 159,90 гривень,
ошийок - 349,00 гривень,
лопатка - 299,00 гривень,
філейка з лопатки - 364,00 гривень,
задня частина - 319,00 гривень,
теляча гомілка - 159,00 гривень.
Курятина (ціни за 1 кг):
стегно - 99,90 гривень (акційна ціна),
грудка - 123,00 гривень,
четвертина - 71,50 гривень,
гомілка - 77,90 гривень.
Ціни у спеціалізованому магазині
Свинина (ціни за 1 кг):
задня частина - 159,90 гривень,
челогач - 189,00 гривень,
лопатка - 149,90 гривень,
ошийок - 229,90 гривень,
биток - 199,90 гривень;
ребро - 164,90 гривень.
Яловичина (ціни за 1 кг):
задня частина - 319,00 гривень,
биток - 329,00 гривень,
грудна частина - 179,00 гривень,
гуляш - 279,00 гривень,
ребро - 159,00 гривень.
Курятина (ціни за 1 кг):
філе - 166,90 гривень,
стегно - 129,90 гривень.
гомілка - 84,90 гривень.
Окрім цього, у спеціалізованому магазині є м'ясо кроля, баранина, індик, качка.
Для порівняння ціни 23 серпня можна побачити ТУТ.
Стежте за новинами в Telegram.
Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook.
Читайте нас на Google News