
У Криворізькому центрі життєстійкості для ветеранів провели майстер-клас з ресторанного бізнесу, - ФОТО

Цей проєкт у Криворізькому центрі життєстійкості – частина комплексної програми професійної адаптації захисників, спрямованої на перепрофілювання, навчання та працевлаштування ветеранів.
Про це повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.
Шеф-кухар Паоло Брешіа провів для захисників унікальний майстер-клас, де поділився не лише секретами італійської кухні, а й основами організації ресторанного бізнесу. Для багатьох учасників – це не просто новий досвід, а реальна можливість опанувати нову професію, інтегруватися у цивільне життя та навіть започаткувати власну справу.
До 21 лютого аналогічні майстер-класи відбудуться також у Дніпрі, Самарі та Павлограді.
Ветерани, які найкраще опанують кулінарне мистецтво, поїдуть до Риму, де матимуть змогу працевлаштуватися у ресторанному бізнесі.
Проєкт реалізується за підтримки депутатського корпусу Дніпропетровської обласної ради у співпраці з Університетом митної справи та фінансів, Асоціацією рестораторів Півдня Італії та ГО «Справжня Надія». Разом створюємо гідне майбутнє для тих, хто боронив нашу країну! - повідомив Микола Лукашук.
Стежте за новинами в Telegram.
Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook.
Читайте нас на Google News.