Чим та як годують мешканців міста та його гостей заклади Кривого Рогу?

Цій темі редакція сайту 0564.ua вирішила присвятити спецпроект REVISION DAY, у рамках якого ми досліджуватимемо сервіс закладів громадського харчування нашого міста на рівні пересічних споживачів.

Цей спецпроект не має нічого спільного з рекламою, автори виражають у ньому особисті суб'єктивні відчуття від відвідування кафе та ресторанів.

Ми розробили низку критеріїв. Вони – виключно споживчі: ми не носимо із собою ваги чи інші прилади. Наші оцінки формуються на підставі побаченого, почутого, з'їденого.

Ми відобразимо наші оцінки за своєю системою «п'ять зірок», максимальною кількістю зірок оцінивши заклад, у якому нам сподобалося все.

Ми обов'язково поділимося своїми враженнями та відчуттями з нашими читачами.

Наші оцінки не є експертними, хіба що йдеться виключно про споживчу експертизу.

Склад компанії “ревізорів” може змінюватися, як і час, або вид трапези: це може бути як lunch break з колегами, так і dinner with guests із запрошеними колегами – журналістами, публічними особами. В останньому випадку ми проінформуємо читачів, чи наша оцінка збігається з оцінкою запрошеного гостя.